Kontakt:
Gunni Busck,
Carstensgade 40,
1770 Kbh. V.

Mobil 53 53 19 70
gunni@humleby.dk


Tilbage til forside


KF-historier bliver til teaterstykke og bog

Journalisterne Reimer Bo og Lars Mandal har sat sig for at samle KFeres historier. De forestiller sig, at erfaringer fra 70-ernes oprørske bevægelser og arbejdskampe kan inspirere nutidens unge i deres opgør med et system, der undertrykker og splitter mennesker, ødelægger naturgrundlaget og skaber katastrofale klimaforandringer.
Aalborg Teater vil sætte et stykke op på baggrund af materialet. Foreløbig arbejdstitel er "Drømmefabrikken - da revolutionen kom til Aalborg". Historierne om KF bliver desuden til en bog, som forlaget Lindhardt og Ringhof vil udgive.

De to journalister har indtil nu kun mødt KF-ere, som med glæde ser tilbage på deres aktive periode, selv om der i de år blev krævet meget af os.
En fælles forståelse i dag er, at vi vandt mange af de kampe, vi tog del i eller tog initiativ til, men slaget er om ikke helt tabt så meget langt fra vundet.Lone Thellesen - i 70-erne smed på Lindø-værftet - fortæller om hendes og kollegernes resultatrige kamp for et tåleligt arbejdsmiljø. Bag hendes talende hænder sidder Birthe Rosenfeldt og Leif Müller. Over for sidder journalisterne Reimer Bo og Lars Mandal. For enden af bordet chefdramaturg Jens Christian Led og teaterdirektør Hans Henriksen.På teatermødet deltog fra KF Henning Olesen, Lone Thellesen, Birthe Rosenfeldt, Leif Søndergaard, Bent Moos, Anni Pape, Leif Müller, Lilly Christensen og Gunni Busck.Journalisterne Reimer Bo og Lars Mandal.

KF som organisation

KF's strategiske hovedlinje

KF's socialismeforståelse

Klasseanalyse og
klassealliancer


Forsvarskamp
kræver offensiv
reformpolitik
 

Synet på Socialdemokratiet og på fagbevægelsen

Kampen mod massefyringer på danske værfter